W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Tiny Tina’s Wonderlands pokręcona i pełna humoru opowieść .Bawię się świetnie 😁
3 Fajne! -
Sprawdzam po urlopie te game changing zmiany w Cyberpunku, a oprócz tego to Soul Hackers 2.
3 Fajne! -
Kończę platynować Chernobylite i Saints Row
4 Fajne! -
A ja zacząłem Steelrising na ps5 i naprawdę fajny klimacik
0 Fajne! -
Jak coś to jest dostępna wersja próbna na ps store
0 Fajne! -
Ograłem Dying Light 2, ale ponieważ mało mi zombie i ich ciachania to wróciłem do Dead Island. Ogrywam wersje Definitive Edition na Xbox Series X i powiem, że jest super. FPS-boost robi robotę.
2 Fajne! -
@Misza też zacząłem z ciekawości i na ps5 w końcu da się grać świetna gierka teraz czekam na dead island 2 jeszcze bardziej i wleci na premierę
0 Fajne! -
Skończyłem metro i pozostał niesmak szkoda że nie ma więcej gier w tym klimacie. Teraz zacząłem Biomutant ogrywać
0 Fajne! -
A ja ogrywam tego lego Harrego Pottera i od miesiąca przedzieram się przez kolejne mapy dark souls 2 z lvlem 25 bo dostałem skrzydła motyla co zatruwają i NPC zatrułem sobie i nie mogę lvlować postaci :D
Następny w kolejne będzie tytuł Life is strage true colours na ps5 : ))
0 Fajne! -
Skończyłem kilka dni temu MX vs ATV All Out.
Ogrywam Ride 4 (chciałbym wbić calaka), a że za kilka dni będą go usuwać z ps+ to wypada skończyć.
No i z kumplem męczymy Titan Questa
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo