W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1731242490

Właśnie skończyłem A Quiet Place które kupiłem na premierę za 129 zł i gra za naprawdę niewielką kwotę dostarczyła mi naprawdę sporo emocji i potrafiła nawet zaskoczyć ładnymi widokami😉Nie jest to majstersztyk ani kandydat do GOTY ale myślę,że warto dać szansę(tym bardziej jak ktoś lubi filmy)Fabuła jest ciekawa,wciągająca i świetnie wpisuje się do świata który został przedstawiony w filmach.Gameplay to typowa skradanka ale w nocy na słuchawkach robi robotę😁

Jeżeli ktoś czeka to właśnie ujawnili datę fizycznego wydania Black Myth Wukong na 12 grudnia😁

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1731282397

Ostatnimi czasy troszkę byłem zajęty, ale udało mi się skończyć Star Wars Outlaws i tak jak na początku gra irytowała, tak im dalej w las tym lepiej, dlatego całościowo grę na 7/10 oceniam.

ograłem 2 dni temu dodatek od Elden Ring i gra dla mnie jest 10/10. Ostatni boss to ogromne wyzwanie.

A dziś jeszcze ograłem Banishers, gre która na swój sposób na urok, walki fajnie wykonane, wymagające zmiany postaci w trakcie walki. 

Teraz zaczynam orzygode z Stellar Blade i zaczyna się zacnie, na duży plus system jak z Souls lików i bardzo rozbudowane możliwości ataku, parowania i uniku.

2 Fajne!
  •  
    1731288911

@NightShadow Z Star Wars Outlaws się wstrzymałem bo miałem za dużo do ogrania ale czytałem,że cały czas łatają i ma być o wiele lepiej ale udało Ci się ukończyć bez większych problemów,bez wczytywania ostatniego save i głupoty przeciwników?😉

Dodatek do ER ciągle czeka na swoją kolej😁

Banishers ograne na premierę i nie żałowałem nawet 1 zł świetny tytuł i więcej takich.

A Stellar Blade pozabiera najlepiej z tego wszystkiego😉

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1731401951

A ja jestem pod koniec fabuły Rise of the Ronin i tak jak moje pierwsze podejście do gry było nieprzyjemne tak teraz bawię się wyśmienicie :) 

Grafika niestety leży i jest największą bolączką (silnik ten sam co seria NiOh) ale za to nadrabia fabułą, klimatem japonii w XIX wieku oraz oczywiście jak przystało na TeamNinja - WALKĄ! 

Same starcia z pomniejszymi czy większymi przeciwnikami są poprostu genialne. Tony broni, stylów walk .... no coś pięknego :) 

6 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1731442181

Metaphor ReFantazio

Fenomenalna gra ❤️ bez znaczenia jak to się skończy to jest to moje GOTY 2024 i jedna z najlepszych gier ostatnich 5 lat.

2 Fajne!
  •  
    1731936964

Hejka co powiecie o gierce a plague tale innocence? Oczekuje kuriera , poczytałem trochę recenzji i napaliłem się na tytuł;)

1 Fajne!
  •  
    AdamK Moderator
    Odznaki:

1731940635

@up: sam ocenisz,ale to jedna z ambitniejszych perelek ostatnich lat -- podobnie jak i drugi tytul tych samych tworcow i dziejacy sie w tych samych realiach: "A Plague Tale: Requiem"

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1731971459

@Szefo21  tak na spokojnie ukończyłem bez problemów, zresztą pamiętam jak każdy narzekał na Cyberpunka a ja ani jednego buga nie wyłapałem mając gre z 2 mies po premierze 🤣

no stellar blade to jednak jest perełka, walki z bossami są epickie ;) 10/10 

teraz czas na Rise of the ronin ;)

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1732789025

Wczoraj skończyłem Silent Hilla 2 :) 

Tak jak z początku byłem zachwycony tak w połowie gry nadeszła monotonia i zmęczenie ... ciągła walka z 2 typami przeciwników, podobne do siebie lokacje i zaciemnione (tryb HDR) trochę nudziły jednak końcówka znów mocna i psychologiczne zakończenie (jedno z 8 różnych). 

Kiedyś jeszcze wróce do sennego miasta ale póki co, ono samo mnie uspało :) 

3 Fajne!
  •  
    1733579994

Final XVI

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Do góry