Weryfikacja użytkownika.
Jak jest z tą weryfikacją? Zrobiłem przelew pół godziny temu i jeszcze nie jestem "zielony"! Skandal!
Nie no, a na serio - w tydzień się wyrobicie panowie adminowie?
-
@Minuta1985 Ja zrobiłem przelew zwykły więc jutro do 12 powinni mieć na koncie. Myślę że trzeba być cierpliwym pewnie trochę roboty mają teraz
0 Fajne! -
@Minuta1985 Nie stresuj się, wiele osób Cię zna i dla wielu nie musisz być "zielony" ;)
1 Fajne! -
@Asamer Na gametrade bazowałem na tym przez kilka lat, lecz tutaj nawet ja dokonam weryfikacj. W wersji beta jakoś ten zielony kolor mi się spodobał :)
0 Fajne! -
Rozumiem, że weryfikacja odbywa się "ręcznie" ;) a co z przelewami ekspresowymi? ;) taki zrobiłem a ciągle się mieele i mieeele ;]
0 Fajne! -
@Asamer nie no, nie stresuję się ale znając schemat postępowania na GT lepiej dmuchać na lodowate hehe.
1 Fajne! -
Dziękujemy Wam za ogromne zainteresowanie! Będziemy na bieżąco weryfikować konta, także spokojnie - jutro około południa pojawią się pierwsze zielone nicki :)Ciągle pracujemy - jak sami widzicie jeszcze nie wszystkie funkcje w serwisie są aktywowane lub nie działają do końca poprawnie. Mamy dla Was jeszcze więcej i prosimy o wyrozumiałość - w końcu wszyscy razem tworzymy WymieńGry.pl :)0 Fajne!
-
@andreo.spc Dobra dobra, a jutro stronkę zamkniecie i z przelewów na nowo sobie życie ułożycie gdzieś w Argentynie czy w innej Brazylii. };‑)
1 Fajne! -
Witam, na becie wysłałem pieniądze na weryfikację.
0 Fajne! -
Hej, ja to samo w becie już wysyłałem pieniążki :)
0 Fajne! -
Wszyscy, którzy się zweryfikowali na becie wpłacając abonament zostaną zautoryzowani w ciągu paru dni.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo