Wrażenia po pokazie Xbox Games Showcase z 23 lipca

Heremis

1596253741

Jako że żodyn, powtarzam, ŻODYN nie poruszył tego tematu, to robię to z delikatnym poślizgiem. Jak waszym zdaniem wypadł pokaz, dobrze, średnio, a może to była katastrofa?

Były wg was jakieś niespodzianki, a może i wielcy nieobecni?

Mi osobiście zabrakło jakiejś prawdziwej bomby, chociaż ogłoszenie powstania Fable mocno rozbudziło moje nadzieje na przywrócenie do życia wielu innych, starszych marek.

A wy jak się na całość zapatrujecie?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1596268696

Nikt nie poruszył tematu, bo moim zdaniem nie ma czego poruszać. Sytuację mają nawet gorszą niż Sony: żadnego nowego IP,  znowu Forza (kto by się spodziewał), Halo (które wygląda jak wygląda), State of Decay 3 (po co to komu to nie wiem) i render Fable, które wyjdzie za dwa lata.

Meh... -_-

4 Fajne!
  •  
    1596270043

Tak to widzę, słabizna po całości.(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!
  •  
    1596270245

@konewko a to 18 czy ile tam studiów co Phil kupił chyba tylko na złość Sony jak Gavin Belson kupił BigHead'a... o ile ktoś oglądał Silicon Valley to wiadomo o co chodzi :)

(w skrócie zagrywka na psa ogrodnika... podkupić byleby konkurencja ich nie wzięła i nie zrobiła czegoś dobrego).

@Heremis

Porażką był ten Showcase i strzałem w kolano, a całość podsumowuje ten screen z Halo.

Tutaj TLOU2 i Tsushima i to na ps4 jeszcze, a na next geny od M$ tytuły co wyglądają jakby z x360 się urwały. Tak jak wygrywali od grudnia do momentu prezentacji PS5 tak samo wywalili się teraz na ryj. Nawet mocno zieloni fani M$ kręcą nosem.

Serio bez nowych dużych IP jak kupione było tyle ekip? Sony może naklepać Horizona, Tsushime czy nawet Days Gone... do tych marek ludzie wrócą chętnie, a na xboxie do czego mają wracać oprócz Forzy? Sea of Thieves? Crackdown? a może Recore 2 zrobią porządne? Gearsy ostatnie były tak samo, że aż żal mi ich było podczas grania. Jakie nowe porządne IP oprócz Ori powstało na tej generacji od M$?

A mój ulubiony tekst fanbojki zielonej, że M$ to już nie nawiązuję konkurencji z Sony jeśli chodzi o konsole... tiaaa tylko kto się chciał zesrać od grudnia do prezentacji PS5, która zamknęła im twarz, a ten showcase pokazał w jak głębokiej d*pie są naprawdę.

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry