Zaśmiecania serwisu przez Januszy
Nie sądzicie że powinno się banować osoby które robią sobie profil firma?Bez sensu jest przeglądać co drugie ogłoszenie takiego skąpca 1987 co miał profil w poprzednim serwisie.Ceny w ogóle nie realne i nie potrzebnie zaśmieca setką ogłoszeń.
//andreo.spc: Każdą próbę łamania regulaminu (w tym prowadzenie przez Użytkownika "po kryjomu" sklepu/komisu z grami) zgłaszajcie proszę na zgloszenia@wymiengry.pl
-
@maka Ja tam czekam aż czarna lista zacznie działać (i że jak się doda osobę, to ogłoszenia tej osoby też znikną) i nie ukrywam, że co niektórzy na nią polecą. :)
3 Fajne! -
Będzie lista "wysłanych na wieczny odpoczynek" - życie szybko zweryfikuje takich użyszkodników. Cierpliwości.
5 Fajne! -
Profile firmowe będą możliwe do założenia dopiero po jakimś czasie. A co do Piony... no nic z nim nie zrobimy, przecież nie zbanujemy. Firmy chyba nie ma.
1 Fajne! -
@konewko a nie można mu ograniczyć ilości transakcji do dwóch rocznie? Wtedy by nie poszalał ;]
1 Fajne! -
Zależy jaki pakiet wykupił, bo w pakiecie 30 zł transakcji miesięcznie jest maksymalnie 7. 7 to i tak nie jest jakoś super dużo.
0 Fajne! -
@konewko No ok, ale taka Bombowacena na bank ma jakiś tam swój punkt sprzedaży wiec jest typowo nastawiony na handel. Ja tam naprawdę nic nie mam do nikogo, niech sobie handlują grami ale na zdrowych zasadach, nie może być takiej sytuacji l że cena używki u Jana przekracza cenę nówki w markecie.
W każdym razie u mnie na czarną listę na pewno ląduje Gracz1987 i Bombowacena.
3 Fajne! -
Jeżeli macie podejrzenie, że ktoś po założeniu Konta Gracza korzysta z Serwisu w celu związanym z prowadzoną działalnością gospodarczą, prosimy o zgłoszenie nam tego na adres zgloszenia@wymiengry.pl.
Na obecną chwilę nie udostępniamy możliwości założenia Konta Sklep.
1 konto zostaje dziś już zawieszone, przelew wykonany za wybrany pakiet weryfikacyjny zwrócony - nie ma tutaj kompromisów.
Wykupienie pakietu, nawet VIP'a w żaden sposób tutaj nie pomoże.
Wszystkich zaintersowanych w tym temacie zachęcamy do zapoznania się z Regulaminem Serwisu, szczególnie z definicją "Gracz", "Sklep" oraz §5 pkt 3. niniejszego Regulaminu.
7 Fajne! -
@andreo.spc no i takie zachowanie bardzo szanuję, piąteczka!
0 Fajne! -
@andreo.spc Super podejście, od graczy dla graczy!
0 Fajne! -
Bardzo dobrze, i od nas graczy zależy jak to miejsce będzie wyglądać. Nie oszukujmy się ale handlarze niszczą rynek wtórny, chociaż tacy z nich handlarze - tanio kupił drogo sprzedał i tyle. Pozdrowienia dla wszystkich!
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo