Żegnam 8-mą generację konsol. Jakie gry dobrze wspominacie i polecacie?
Żegnamy generację PS4 i Xbox One. Co prawda obie konsole będą miały jeszcze wsparcie oraz będą wydawane na nie gry, ale rozpoczyna nam się kolejny kamień milowy w postaci 9-tej generacji konsol.
Tymczasem - jakie gry dobrze wspominacie i polecacie na minioną generację? Podrzućcie listę :)
Pełna dowolność - mogą być to tytuły AAA ale również indyki.
Dyskusję czas zacząć :)
-
God of war 2018, ghost of thusima 😊
0 Fajne! -
God of war, Horizon: Zero Dawn, RDR2
1 Fajne! -
Persona 5, tales of berseria, control, final fantasy XV i VII, oj wiele ich jest :D
0 Fajne! -
Wiedźmin 3 - dla mnie gra idealna pod każdym względem2 Fajne!
-
Wiesiu the last of us i god of war to będę wspominał
0 Fajne! -
@Majok noo tak, właśnie. Wiedźmin 3 z dodatkami to było dla mnie grubo ponad 100 godzin świetnej opowieści!
1 Fajne! -
God of war, Spiderman, ghost of tsushima, uncharted 4 (graficznie nie ma sobie równych mimo że wyszła w 2016!), The last of us II to takie które przychodzą mi do głowy na szybko ale było ich o wiele więcej :)
2 Fajne! -
TLoU, Uncharted 4, Ghost of Thushima, Death Stranding, Resident Evil 2 i 3 remake
3 Fajne! -
Tlou, wiedźmin 3, uncharted 4, god of war 2018, medi evill remake, spider man, RDR 20 Fajne!
-
@mck_nysa No mi już żadna gra po Wiedźminie nie sprawiła tyle radości U mnie trochę więcej to zajęło, bo zrobiłem 4 przejścia i wbiłem 3 platyny
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo