The Division 2

zoltar_ny

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552467664

Gra ktoś? jakie pierwsze wrażenia? 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1555491324

@konewko no to nie pogramy xD podbije do 50 i wtedy się odezwę  (myślę że do końca tygodnia powinienem dać radę)

0 Fajne!
  •  
    1555493922

Wbiłem wczoraj 30 lvl i zadowolony , że niemal wszystko wyczyściłem, punkty poprzejmowałem, projekty porobiłem... a tu jeb!

Gra się dopiero zaczyna. Aktywności tyle, że nie wiadomo od czego zacząć.... masakra. 

Gram solo i się mega dobrze bawię :)

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1555494572

@zoltar_ny nie no możemy pograć ;) podlevelujemy Ciebie dość szybko.

@Dalik zrobienie solo odbicia obozu na późniejszych tierach jest w ch trudne, powodzenia :P

0 Fajne!
  •  
    1555946672

Czar prysł? 

Doszedłem do endgame i...

Straciłem zapał do gry. Nie widzę sensu dalszej gry. Zrobiłem 2 misje odblokowała mi się twierdza i później w kółko to samo?

Punkty kontrolne jak teraz przejmuje to mi odbijają więc nie ma sensu ich robić. Po co robić inne misje skoro już po dwóch jest twierdza dostępna? Gra jest fajna, ale nie mam w niej określonego celu. Niby kupę aktywności ale po co je robić jak i tak już wyposażenia lepszego nie będę miał dopóki nie wskoczę na większy tier?

Projekty są czasowe, a ja nie mam czasu by móc grać tyle, żeby zrobić je na czas. 

Nie wiem czego oczekiwałem od teeth gry. 

Może to chwilowy dołek?

Co o tym myślicie? 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1555958767

@Dalik

Ja mam Tier 5 i sprzęt na poziomie 478, dlatego wystawiłem grę na sprzedaż. Zostaje czekać na jakieś dodatki bawiąc się w PvP.

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1555998635

Sprzęt na poziomie 485 i mam podobnie. Robienie w kółko tego samego może i jest nudne, ale jak się z kimś gra to jest o wiele lepiej. Ubi ma w planach 2 fabularne dlc z nowymi misjami i pojawiają się ploty jakoby Nowy Jork miał wrócić z jedynki. Także bedzie co robić. Dodatków stricte pod pvp nie będzie.

Tak czy tak, Division 2 to jeden z najlepszych looter shooterów ostatnich lat i jedyna gra multi, która mnie wciągnęła na dłużej niż godzinę gry (prócz Diablo 3).

0 Fajne!
  •  
    1557482540

Odkopując temat.

Niedługo ma się pojawić aktualizacja, która nie dodaję zwiększenia GS. Max zostaje 500.

Rozumiem, że można było grać dla zwiekszenia GS, a mając max i skoro wiadomo, żen ie bedzie już więcej to jaki można obrać cel tej gry?

Robić zadania , ale skoro przyjmijmy, że miałbym max GS to można sobie wyznaczyć jakiś cel?

Fajnie się gra w tą grę, podoba mnie się strzelanie , ale nie widzę wyraźnego celu , który mógłbym sobie obrać.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Najbardziej oczekiwane premiery gier w 2025 roku
12 stycznia 2025

Rok 2025 zapowiada się ekscytująco dla fanów gier. Przedstawiamy zestawienie najbardziej oczekiwanych tytułów, które mają szansę na podbicie serc graczy. Każda z tych gier to produkcja z ogromnym budżetem, w której nie zabraknie ciekawych nowinek i detali.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry