W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1700648182

@Masteron przetestuje wkrótce ;)

0 Fajne!
  •  
    1700748718

Lies of P. Świetna, bardzo dopracowana gra. Ładna grafika i bardzo dobra optymalizacja - gram na PS4. 

3 Fajne!
  •  
    1700824406

Skończyłem GoW Ragnarok i w końcu zacząłem CP 2077. Miała być edycja kompletna, ale przygrali w kulki i sięgnąłem po wersję z PS4.

1 Fajne!
  •  
    1700825833

Cały czas myślę o CP2077, warto już w to zagrać? Jest duża różnica pomiędzy generacjami PS? Czy czekać jeszcze na nowe łatki?

1 Fajne!
  •  
    1700834143

@DonGrigori dużo GB jest do ściągnięcia na starcie ?

1 Fajne!
  •  
    1701016378

@Nostar Nowych łatek już nie będzie bo skończyli rozbudowę gry i tak jak jest teraz tak już zostanie i na ps5 mogę polecić z czystym sumieniem bo niedawno ogrywałem od nowa żeby dodatek ograć i jak dla mnie sztos zarówno podstawka jak i dodatek😉

0 Fajne!
  •  
    1701016593

@zapala1994 Gra z dodatkiem waży 90,87GB z tego sam dodatek Widmo wolności zajmuje 33,65GB

0 Fajne!
  •  
    1701024782

Grał ktoś w Tsubasę? Jak wygląda zwykła kampania?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1701027440

A ja kończę Torchlight 2 a potem zabieram się za Torchlight 3, polecam każdemu kto lubi gry podobne do Diablo ;)

3 Fajne!
  •  
    1701078606

Ja gram w Tony Hawk Pro Skater 2 na PC - ale to jest oldschool :D Polecajka!

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (23–29 grudnia 2024)
27 grudnia 2024

Zobacz, co czeka na fanów gier tuż przed świętami! Sprawdź nasz wpis o nadchodzącej premierze wyjątkowej przygodówki, która przenosi graczy do alternatywnej rzeczywistości stolicy Polski.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry