W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@dominika.l jest w porządku, lecz bez znajomości anime raczej ciężko się odnaleźć
1 Fajne! -
Persona 5 Tactica na PS5
4 Fajne! -
Ogrywam gry z ps plusa a potem rozpocznę świąteczną przygodę z Hogwart Legacy, ahh nie mogę doczekać się!
2 Fajne! -
Finał Fantasy XVI 😉
Póki co sztos gierka 👍
3 Fajne! -
Gta vice city definitive ;)
3 Fajne! -
Właśnie wbiłem platynę w Assassin’s Creed Mirage i to było jedne z najlepszych 30 godzin jakie przeżyłem z tą serią, gra jest zdecydowanie mniejsza od poprzedniczek i to na plus oraz powrót do korzeni i nasz bohater nie jest terminatorem🤣A teraz odpalam Avatara i zobaczymy co to będzie😉
3 Fajne! -
Moje drugie podejście do cyberka ale tym razem w wersji na ps5 . Gierka wypas a kampania fabularna urywa jajca . Ahhh gdyby ten tytuł od samego początku tak działał i wyglądał 😆3 Fajne!
-
W Tsubasę :)
2 Fajne! -
Far cry new dawn ;)
5 Fajne! -
Zacząłem włąśnie Pająków Dwóch - większe, lepsze, ładniejsze... niż pająk sam w 1 części :)
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo