W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1702492240

God Of War RAGNAROK: Valhalla.

Darmowe DLC opowiada nam świetną historię, polecam ograć!

5 Fajne!
  •  
    1702757610

@Masteron Myślałem, że dadzą hackslahowy dobry endgame, a dali jakieś roguelike bullshit, chociaż z historią i narracją...

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1702984109

Ogrywam Pająka 2

4 Fajne!
  •  
    1703786661

The Callisto Protocol  . Chyba jedna z najtrudniejszych platyn którą  udało mi się zdobyć 😅Poziom trudności daje w kość 😀

5 Fajne!
  •  
    1703792642

A ja sprawdzam co Mikołaj przyniósł🤣Najpierw Walking Dead Destinies i wcale takie tragiczne nie jest,potem sprawdziłem Robocopa i jest klimat z filmów i przyjemnie sieje się rozpierduche,a teraz instaluje Immortals of Aveum😆

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1703993420

Ja gram na Nintendo Switch w Oceanhorn 2 i na PS4 w Star Ocean 5

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1704225113

Skończyłem Wiedzmina Thornbraker (super karcianka) i zabieram się za tą gierkę z plusa : A Plague Tale :) Evil Westa 2 mies temu ograłem i na szczęście wymieniłem

3 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1704276065

Resident Evil 4 Remake Ps5 (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

6 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1704294497

@Masteron RE4 Remake Też czeka na półce u mnie. Chciaż grałem w oryginał i bardzo mi się podobał to chętnie odświeżę sobie ten tytuł na w nowym wydaniu. Prawdopodobnie gra będzie mi wyglądała tak jak ją zapamiętałem jak to z remakeami takich hitów bywa.

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1704824367

Właśnie zabieram się za Hadesa, a dziś doszedł mi Spider Man 2, także obie gry zapowiadają się super ;) 

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (23–29 grudnia 2024)
27 grudnia 2024

Zobacz, co czeka na fanów gier tuż przed świętami! Sprawdź nasz wpis o nadchodzącej premierze wyjątkowej przygodówki, która przenosi graczy do alternatywnej rzeczywistości stolicy Polski.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry