W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
God Of War RAGNAROK: Valhalla.
Darmowe DLC opowiada nam świetną historię, polecam ograć!
5 Fajne! -
@Masteron Myślałem, że dadzą hackslahowy dobry endgame, a dali jakieś roguelike bullshit, chociaż z historią i narracją...
1 Fajne! -
Ogrywam Pająka 2
4 Fajne! -
The Callisto Protocol . Chyba jedna z najtrudniejszych platyn którą udało mi się zdobyć 😅Poziom trudności daje w kość 😀
5 Fajne! -
A ja sprawdzam co Mikołaj przyniósł🤣Najpierw Walking Dead Destinies i wcale takie tragiczne nie jest,potem sprawdziłem Robocopa i jest klimat z filmów i przyjemnie sieje się rozpierduche,a teraz instaluje Immortals of Aveum😆
2 Fajne! -
Ja gram na Nintendo Switch w Oceanhorn 2 i na PS4 w Star Ocean 5
2 Fajne! -
Skończyłem Wiedzmina Thornbraker (super karcianka) i zabieram się za tą gierkę z plusa : A Plague Tale :) Evil Westa 2 mies temu ograłem i na szczęście wymieniłem
3 Fajne! -
Resident Evil 4 Remake Ps5 (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
6 Fajne! -
@Masteron RE4 Remake Też czeka na półce u mnie. Chciaż grałem w oryginał i bardzo mi się podobał to chętnie odświeżę sobie ten tytuł na w nowym wydaniu. Prawdopodobnie gra będzie mi wyglądała tak jak ją zapamiętałem jak to z remakeami takich hitów bywa.
4 Fajne! -
Właśnie zabieram się za Hadesa, a dziś doszedł mi Spider Man 2, także obie gry zapowiadają się super ;)
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo