W co gramy?
Taki lużny temacik dla wszystkich sprawdzam kto z was jest z nami ,więc liczę na waszą aktywność :)
Tutaj zostawiamy ślad po sobie ,oraz dzielimy się faktem w co teraz sobie gramy i na czym :)
Zapytacie a na co to po co to?
Opowiadam do zabawy ,można dodać humorystyczne foty z waszej gry ,oraz opisać w wesoły sposób.
Styl dowolny liczy się dobra zabawa i humor.
Pozdrawiam niech moc rozgrywki będzie z wami :)
-
Gralem sobie w dayz na ps4 przez cały zeszły weekend. Ginalem i Ginalem aż w koncu opanowalem podstawy gry jak nie umrzeć z pragnienia itp. Wtedy to tez stworzyłem sobie nową postać, łysego czarnoskorego faceta, grałem nim długo, łącznie z 10 h. Nazbieralem masę ekwipunku łącznie z bronmi, amunicja do niej aż nagle idąc z miejscowosci do innej wioski zginalem przez strzał nie wiadomo skąd, pewnie z okolicznego lasu, nie używając ani razu w boju mojego starannie zbieranego ekwipunku :(. *Koniec
4 Fajne! -
Obecnie Gears 5 (PC) i Astral Chain (SWITCH). Od piątku The Outer Worlds (PC).
3 Fajne! -
Cześć, obecnie F1 2019 na zmianę z Pes 2020 i Mario Kart 8
3 Fajne! -
Obecnie wieczorami powrót do GTA5 ;)3 Fajne!
-
Obecnie LEGO City Undercover. Ale za parę dni przerwa na Sir Daniela Fortesque.
2 Fajne! -
Obecnie Far Cry 3 Classic Edition :)
2 Fajne! -
Obecnie Days Gone (PS4) oraz Śródziemie Cień Mordoru (Xone) a za kilka dni The Outer Worlds (Xone)
4 Fajne! -
Obecnie mało czasu na grę ale Days Gone skutecznie mnie przyciąga do konsoli mimo wszystko.. genialna gra :) Potem zabieram się za Shadow of the Tomb Raider.
2 Fajne! -
Jak wyżej, mało czasu na grę, ale aktualnie Ni No Kuni na PS3, koniec już blisko :)
1 Fajne! -
Obecnie Borderlands 3, fabuła ogarnięta, 50lvl beastmasterem wbity, teraz lecę poboczne zadania i trofiki, opinia o grze na wymiengry.pl juz zapostowana, wbijam platynke i wystawiam tu na sprzedaż/wymianę bo od 25 sieciowa rozpierducha w call of duty modern warfare !..!
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo