W co gramy?
Taki lużny temacik dla wszystkich sprawdzam kto z was jest z nami ,więc liczę na waszą aktywność :)
Tutaj zostawiamy ślad po sobie ,oraz dzielimy się faktem w co teraz sobie gramy i na czym :)
Zapytacie a na co to po co to?
Opowiadam do zabawy ,można dodać humorystyczne foty z waszej gry ,oraz opisać w wesoły sposób.
Styl dowolny liczy się dobra zabawa i humor.
Pozdrawiam niech moc rozgrywki będzie z wami :)
-
siemka, orientuje się ktoś jak trzymają się Sewery w CoD WW II na PS4, ewentualnie na PC - klasyczne online jak i zombie?
0 Fajne! -
Cześć. Aktualnie ogrywam Uncharted 4. Na jaką platforme chyba nie trzeba mówić :)
1 Fajne! -
@Konio89 Same
0 Fajne! -
@Kubannn5888 podpinam się do pytania bo nie wiem czy plusa wykupić a grę już mam ?
0 Fajne! -
Na ta chwile, gram sobie w Darksider 3, fajnie się gra,ale jedynka/dwójka,i tak zamiata trzecią część. W dodatku jeszcze te zapisy gry, w trzeciej części,to jakieś nieporozumienie.
1 Fajne! -
Spider-man (Ps4), niesamowita gra, fajna fabuła i ciekawe misje poboczne, oczywiście grafa też robi robotę :-)
2 Fajne! -
Watchdogs 2 i Primal wszedł 3 podejście ;)
A dla rozluźnienia - Spyro ( mega frajda i dzieciecie wspomnienia)
XO.
3 Fajne! -
Assasina Odyseja - no po prostu miazga, dawno w żadnego assasyna nie grałem aż tak długo, tylko w Unity się tak fajnie bawiłem..
1 Fajne! -
Obecnie na zmianę sobie ogrywam Death Stranding, Wolfenstein Youngblood na PS4 i Control na PC
2 Fajne! -
Próbuję platynować Death Stranding (PS4), obok gram w Pokemon Shield (SWITCH) i Fallen Order (PC).
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo