W co gramy?
Taki lużny temacik dla wszystkich sprawdzam kto z was jest z nami ,więc liczę na waszą aktywność :)
Tutaj zostawiamy ślad po sobie ,oraz dzielimy się faktem w co teraz sobie gramy i na czym :)
Zapytacie a na co to po co to?
Opowiadam do zabawy ,można dodać humorystyczne foty z waszej gry ,oraz opisać w wesoły sposób.
Styl dowolny liczy się dobra zabawa i humor.
Pozdrawiam niech moc rozgrywki będzie z wami :)
-
Aktualnie na tapecie na krótkie sesyjki plants vs zombies battle for neighborville i kingdom hearts 1.5 + 2.5 remix na dłuższe posiedzenia :)
2 Fajne! -
Konto usunięte1571861654
Aktualnie gram w gry krótkimi seriami, czyli jedna gierka 15 min, znudzi się, idę do drugiej i tak do puki nie pogram we wszystkie tytuły które posiadam. ;)
2 Fajne! -
Główna gra to The Division 2 (ok 500h). Między sesjami to FM7,GTS,GRID.
1 Fajne! -
Ja obeceniE dorwałem na ps4 Ghost Recon Breakpoint, wygląda na to że jestem odcięty od życiorysu , o ile czas pozwala :P
1 Fajne! -
World of tanks i brawlhalla. Ponad 120 tytulow w bibliotece a gram glownie w dwie gry free to play.
1 Fajne! -
A męczę się ostatnio z samouczkiem w MK11. Białej gorączki już dostaję, nie wiem czy to wina pada czy po prostu brak umiejętności, ale mam już dość. Zastanawiam się nawet nad share play z kimś, bo nawet nawbijałem wszystkie trofki offline już oprócz tej jednej...
Poza wyrywaniem kręgosłupów w Mortalu, pościgam się czasem w CTR ;)
2 Fajne! -
Na ps4 obecnie ogrywam vampyr, notoryczne conan exiles i grip. Na switch zelda, mariany , notorycznie asphalt i kirby clash.
Gram w co popadnie kiedy popadnie. Nie czekam aż przejdę grę żeby zaczynać kolejną. Jak mi gra nie pasuje to wywalam i biorę kolejną.1 Fajne! -
2 Fajne!
-
@eMRom Ja również ogrywam MK11 i nie mogę od tej gry odejść. Tylko u mnie trwa tak od premiery z chęcią zagram, pozdrawiam :)
2 Fajne! -
Aktualnie ogarnął mnie smutek ponieważ skończyłem grę Days Gone. Gra genialna w swoim stylu i wykonaniu, fabuła fantastyczna, wciąga aż momentami gały wychodzą z orbit ? wbiłem 87% trofeów i naprawdę niewiele brakuje do platynki ? ale smutek jest ponieważ dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła i trzeba już szukać następnej ??. A co powiecie o grze Overwatch ? Warto zaczynać jako „nowy, świeży, zielony” gracz po takim czasie od premiery ? Pozdrawiam Graczy ??
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo