W co gramy?

Marcin_Tedy

1571694121

Taki lużny temacik dla wszystkich sprawdzam kto z was jest z nami ,więc liczę na waszą aktywność :)

Tutaj zostawiamy ślad po sobie ,oraz dzielimy się faktem w co teraz sobie gramy i na czym :)

Zapytacie a na co  to po co to? 

Opowiadam do zabawy ,można dodać humorystyczne foty z waszej gry ,oraz  opisać w wesoły sposób.

Styl dowolny liczy się dobra zabawa i humor.

Pozdrawiam niech moc rozgrywki będzie z wami :)

•  
    1571857299

Aktualnie na tapecie na krótkie sesyjki plants vs zombies battle for neighborville i kingdom hearts 1.5 + 2.5 remix na dłuższe posiedzenia :) 

2 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1571861654

Aktualnie gram w gry krótkimi seriami, czyli jedna gierka 15 min, znudzi się, idę do drugiej i tak do puki nie pogram we wszystkie tytuły które posiadam. ;)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1571929445

Główna gra to The Division 2 (ok 500h). Między sesjami to FM7,GTS,GRID. 

1 Fajne!
  •  
    1571931850

Ja obeceniE dorwałem na ps4  Ghost Recon Breakpoint, wygląda na to że jestem odcięty od życiorysu , o ile czas pozwala :P

1 Fajne!
  •  
    1571990459

World of tanks i brawlhalla. Ponad 120 tytulow w bibliotece a gram glownie w dwie gry free to play. 

1 Fajne!
  •  
    1572007891

A męczę się ostatnio z samouczkiem w MK11. Białej gorączki już dostaję, nie wiem czy to wina pada czy po prostu brak umiejętności, ale mam już dość. Zastanawiam się nawet nad share play z kimś, bo nawet nawbijałem wszystkie trofki offline już oprócz tej jednej...

Poza wyrywaniem kręgosłupów w Mortalu, pościgam się czasem w CTR ;)

2 Fajne!
  •  
    1572089515

Na ps4 obecnie ogrywam vampyr, notoryczne conan exiles i grip. Na switch zelda, mariany , notorycznie asphalt i kirby clash.
    Gram w co popadnie kiedy popadnie. Nie czekam aż przejdę grę żeby zaczynać kolejną. Jak mi gra nie pasuje to wywalam i biorę kolejną. 

1 Fajne!
  •  
    1572129103

Obecnie odświeżam sobie Icewind Dale EE, aż się łezka kreci w oku. Ta muzyka...

---

http://usunięto
    2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1572141535

@eMRom   Ja również ogrywam MK11 i nie mogę od tej gry odejść. Tylko u mnie trwa tak od premiery z chęcią zagram, pozdrawiam :) 

2 Fajne!
  •  
    1572260662

Aktualnie ogarnął mnie smutek ponieważ skończyłem grę Days Gone. Gra genialna w swoim stylu i wykonaniu, fabuła fantastyczna, wciąga aż momentami gały wychodzą z orbit ? wbiłem 87% trofeów i naprawdę niewiele brakuje do platynki ? ale smutek jest ponieważ dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła i trzeba już szukać następnej ??. A co powiecie o grze Overwatch ? Warto zaczynać jako „nowy, świeży, zielony” gracz po takim czasie od premiery ? Pozdrawiam Graczy ??

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry